Kampanjaohjeet- ja säännöt

Osallistuja pääsee koodin avulla testaamaan uutta Agora-ulkoautomaattia. Henkilökohtaisella koodilla on mahdollisuus voittaa IPhone 13:n tai muita yllätyspalkintoja.

Säännöt

Osallistuakseen kilpailuun tulee kisaajan syöttää sähköpostiosoitteensa kilpailusivustolle. Paluuviestinä hän saa henkilökohtaisen koodin ja tiedon siitä, onko koodilla voittanut yllätyslähetyksen. Mikäli koodilla voittaa palkinnon, pääsee osallistuja testaamaan uutta Agora-ulkoautomaattia ja lunastamaan automaatista palkintonsa.
Kilpailuaika on 18.11.-1.12.21. Osallistujan tulee syöttää saamansa koodi koodi Agora-automaattiin viimeistään 6.12.2021 lunastaakseen voittamansa palkinnon. Jokainen osallistuja voi osallistua kerran.

Kuka voi osallistua?

Kilpailuun voivat osallistua vain 18 vuotta täyttäneet.

Palkinto

Kilpailussa on jaossa pääpalkintona IPhone 13. Lisäksi mahdollisuus voittaa yllätyspalkintoja.

Voittaminen

Voittaminen tapahtuu syöttämällä sähköposti kilpailusivustolla. Mikäli saatu koodi voittaa, voi koodilla palkinnon lunastaa Agora-automaatista. Mikäli koodilla ei ole voittoa, tulee paluuviestinä sähköpostiin ilmoitus, jossa kerrotaan että voittoa ei ole.

Tietojen luovuttaminen

Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.  

Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa sähköpostikoodin toimittamisen esteistä.

Erityisehdot

Kaikenlainen arvontaosallistumisten manipulointi voi johtaa arvonnasta sulkemiseen. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä epäsopivan toiminnan takia.

Henkilötietojen keräys

Kilpailuun osallistuvilta kerätään sähköpostitieto. Muita henkilötietoja ei kerätä.  
Markkinointirekisterissä olevia henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen, kuten asiakaskyselyiden toteuttamiseen sekä palveluiden tarjoamiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi henkilötietoja käsitellään tarkoituksena suunnitella, arvioida, kehittää ja markkinoida Agora Networks Oy:n liiketoimintaa ja palveluita. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan myös käyttää asiakkaiden profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi ja räätälöimiseen. Jos haluat tietosi poistettavan, ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen contact@agora-networks.com. Markkinointiluvallisten käsittelyssä käytetty rekisteriseloste sekä Agora Networks Oy:n yleinen tietosuojakäytäntö löytyy osoitteesta: